kt
O nas

Typy

Typy

Używamy ciasteczek tzw. plików cookies służących zapamiętaniu preferowanego wyglądu stron oraz dopasowaniu wyświetlanych reklam do zainteresowań odwiedzających witryny zobacz szczegóły
  • W ramach typowania zapisujemy typy do gier, wyścigów lub pytań, które postawione są podczas oddawania typów.

  • Twoje typy zostają zapisane aż do momentu procesu usunięcia z naszej bazy danych. Dzięki naszym systemom zabezpieczającym wszystkie informacje pozostają także w kopii bezpieczeństwa.

  • W ustawieniach podstawowych twoje typy są widoczne dla innych uczestników tak długo, jak znają oni link do twojej rundy typera.

    Tylko administrator gry jest w stanie umożliwić wgląd do rundy typera innym uczestnikom.

    Jeżli czas do typowania jeszcze nie minął, wgląd do typów w ustawieniach podstawowych nie jest możliwy. Administrator gry może zmienić te ustawienia i zezwolić na oglądanie typów przed końcem czasu do oddawania typów.

  • Jeżeli zakończysz swoje członkostwo w typerze, to twoje typy od razu nie będą usunięte. Całkowite usunięcie typów nastąpi tylko wtedy, jeżeli typer zostanie kompletnie usunięty lub na nowo wystartowany.

    Powód: Przez likwidację typów zmieniłby się ogólny obraz typów w typerze lub ranking uczestników typera. Bierzesz świadomie udział w typerze, dlatego też twoje typy pozostaną do wglądu tak długo, jak długo nie zostanie zakończony typer. Wcześniejsze zakończenie gry może spowodować zmianę wartości typera.

    Weź też pod uwagę, że wszystkie dane pesonalne takie jak adres mailowy lub hasło też zostaną usunięte wraz z zakończeniem gry.